Kristijan Eriksen potpisuje i pravi transfer karijere!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 04.07.2022.
13:46
Izvor: Sportske.net

Ko bi rekao da će ovo biti moguće?

. EPA-EFE/Daniel Hambury
. EPA-EFE/Daniel Hambury

Povezane vesti

Danski vezista Kristijan Eriksen nadomak je potpisa za Mančester junajted, prenosi "Atletik".

On je sklopio verbalni dogovor sa klubom sa "Old Traforda" i sada je neophodno obaviti čitav proces kako bi ugovor bio potpisan. Kako se prenosi, biće to trogodišnja saradnja između danaskog reprezentativca i "crvenih đavola".

Bivši vezista Ajaksa, Totenhema i Intera imao je predlog Brentforda da ostane u tom timu u koji je prešao zimus i odigrao polusezonu, ali on je rešio da se oproba na "Teatru snova" i bude deo jednog od najvećih evropskih klubova.

Eriksen će kao slobodan igrač zadužiti opremu Mančester junajteda i trebalo bi da im donese boljitak na polju kreativnosti, prekida, pas igre...

Podsećamo, Kristijan Eriksen je prošle godine na otvaranju Evropskog prvenstva doživeo srčani udar nakon čega je uspeo da se oporavi, ugrađen mu je defibrilator i pažljivo se posmatraju njegovi otkucaji srca. Predviđano je da neće moći da nastavi karijeru, ali evo ga sada na pragu "Old Traforda".

Čast ostalim timovima, ali Mančester junajted je veći klub od Ajaksa, Totenhema i Intera, stoga se sa sigurnošću može reći da je ovo za Eriksena transfer karijere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke