Kristijano i Al Nasr - Šta je istina i šta kaže Portugalac?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 07.12.2022.
08:15
Izvor: Sportske.net

Da li je "Marka" poletela?

EPA-EFE/Rolex dela Pena
EPA-EFE/Rolex dela Pena

Povezane vesti

Najčitaniji španski list "Marka" je pre dva dana objavio informaciju da će Kristijano Ronaldo od 1. januara postati novi fudbaler saudijskog Al Nasra u ugovoru koji će za dve i po godine dostići preko pola milijarde dolara.

Time bi Ronaldo postao daleko najplaćeniji sportista u istoriji, ali ne bi igrao ozbiljan fudbal u nastavku svoje karijere. No, bez sumnje, tamošnji bi podigao na neke nove razmere.

Međutim, kako dani odmiču, tako se postavlja pitanje u istinitost onoga što je "Marka" plasirala. Sam Ronaldo je prošle večeri, nakon plasmana Portugalije u četvrtfinale Svetskog prvenstva upitan o toj temi:

"Ne, to nije istina... Nije istina", odgovorio je Kristijano.

Fabricio Romano kao jedan od najboljih transfer insajdera modernog sporta potvrdio je da je ponuda definitivno na stolu i da vredi 200.000.000 dolara po sezoni. Ugovor je spreman, ali još uvek ništa nije potpisano.

Portugalski mediji prošle večeri ističu da Kristijanu novac nije prioritetan i da planira da odbije ponudu Al Nasra i saudijskog princa koji stoji iza kluba. Njegov prioritet je, kako se dodaje, da nastupa u Ligi šampiona, ali dobro je poznato da poziv nijednog tima još nije dobio.

U fokusu Kristijana Ronalda u ovom trenutku je isključivo Mundijal, što znači da ćemo nakon turnira imati preciznije informacije.

Mogu li Portugalci do svetske titule? Kvota u AdmiralBet je 7.00!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke