Kristijano i Bajern - Ma, kakvi!

Autor: Lazar Nikolić
petak 24.06.2022.
10:25
Izvor: Sportske.net

Ništa od velikog transfera Portugalca.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Sinoć je kao grom iz vedra neba odjeknula informacija da bi Kristijano Ronaldo mogao da postane novi fudbaler Bajerna, ali od njegovog transfera u Minhen neće biti ništa.

Španski "AS" je najavio veliku letnju bombu i mogućnost da Ronaldo napusti Mančester junajted ovog leta i pređe u Bajern kao zamena za Roberta Levandovskog koji je navodno blizu prelaska u Barselonu.

Ono što je odmah bilo jasno da Bajern Ronaldu ne može da priušti finansijske uslove kakve ima u Engleskoj, niti je klub koji funkcioniše tako što kupuje najskuplje igrače današanjice.

Danas je samo stigla potvrda da od 37-godišnjeg Ronalda i Bajerna neće biti ništa. Tako su javili brojni nemački novinari, među koijima i najpoznatiji Kristijan Falk i tako odbacili sve navode o pregovorima.

Prethodnih dana pojavila se informacija da bi portugalski napadač mogao da se vrati u Real, ona još uvek nije demantovana, ali je teško verovati da će Ronaldo ovog leta napustiti "Old Traford" jer bi trebalo da bude važan deo tima novog menadžera Erika ten Haga.

Danas se igraju poslednje utakmice grupe "A" na Evropskom prvenstvu za omladince. Veliki derbi odigraće Francuska i Italija, a AdmiralBet je odredio odlične kvote za ovaj meč. Naš predlog su golov, barem po jedna na obe strane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke