Kristijano Ronaldo i Bajern? Deluje nespojivo, ali jedan detalj "zakuvao" sve!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 15.11.2022.
08:18
Izvor: Sportske.net

Nemci su do sada odbijali mogućnost da angažuju Ronalda, ali izgleda da su se predomislili...

EPA-EFE/PETER POWELL .
EPA-EFE/PETER POWELL .

Povezane vesti

Intervju Kristijana Ronalda u kojem se obrušio na Mančester junajted privukao je ogromnu pažnju fudbalske javnosti pred početak Mundijala u Kataru.

Nema sumnje da će se o njegovom statusu u ekipi govoriti još više kada Svetsko prvenstvo bude završeno, a engleski mediji su već počeli da licitiraju o tome gde će Ronaldo nastaviti karijeru.

Dejli mejl preneo je informaciju da se njegov agent Žorž Mendeš sastao sa čelnicima Bajerna u Engleskoj kako bi dogovorili potencijalnu saradnju.

Bavarski klub je i u prošlosti bio povezivan sa Ronaldom, ali su iz kluba stizali odrični odgovori zbog sumnje da bi fudbaler mogao da poremeti atmosferu u svlačionici.

Očigledno je da se Bajern sada predomislio, naročito nakon povrede Sadija Manea, pa želi još jedan veliki adut u trci za sve trofeje ove sezone.

Kao potencijalne nove sredine, spominju se još i Čelsi, matični Sporting Lisabon, Napoli, pa i Njukasl koji ima velike ambicije i igra sjajno ove sezone.

Ronaldo je u nekoliko navrata isticao da mu je važno da igra u Ligi šampiona, a to bi mogao da dobije upravo u Bajernu...

Pre toga, Portugalca očekuje Svetsko prvenstvo u Kataru i verovatno poslednja prilika da sa Portugalom osvoji "Boginju", a ukoliko verujete da će Ronaldo biti najbolji strelac turnira, AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 16.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke