Kristijano Ronaldo - Nepoželjan!

Autor: Lazar Nikolić
subota 09.07.2022.
10:24
Izvor: Sportske.net

Sumorno leto za Portugalca.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Da nam je neko pričao da će jedan od najboljih igrača današnjice i po mnogoima jedan od najboljih u istoriji fudbala Kristijano Ronaldo imati problema da nađe klub ne bismo mu verovali, ali upravo to se dešava legendarnom Portugalcu.

Čovek koji drži "bezbroj" rekorda u istoriji fudbala, osvajač čak pet "Zlatnih lopti" za najboljeg igrača na planeti postao je "nepoželjan" ovog leta.

Njegov Mančester junajted ima novog menadžera Erika ten Haga koji baš i ne "reže vene" za Kristijanom. Holanđanin ne bi imao ništa protiv da 37-godišnjak napusti "Old Traford" i zameni ga mladim napadačem Lajpciga Brajanom Brobijem.

I sam Ronaldo je izlgeda odlučio da ode iz Mančestera, njegov menadžer Žorž Mendeš nudi ga klubovima za 15.000.000 evra, ali ga, barem do sada, niko neće. 

Prvo je Juventus odbacio mogućnost da vrati Kristijana, zatim je i Barsa rekla ne velikom suparniku, da bi generalni direktor Bajern Minhena Oliver Kan pre nekoliko dana izjavio da se Portugalac ne uklapa u filozofiju Bajerna.

Danas je potvrđeno da ni Tomas Tuhel i Čelsi ne žele najboljeg strelca u istoriji Lige šampiona, nemačkom stručnjaku koji se pita o kupovini igrača ne odgovoara Ronaldo i misli da ne bi doprineo igri "plavaca".

Tako Ronaldu ostaju rezervne varijante kao što je odlazak kod Murinja u Romu ili povratak kući i igranje za Sporting, što svakako ne bi usrećilo još uvek "gladnog" centarfora.

Teški dani za Ronalda, ali nas ne bi čudilo da ponovo zablista naredne sezone, videćemo samo u čijem dresu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Saturday, 09.07.2022
18:19

Ostani jos dve sezone i pokazi da si ser mister gospodin pre svega...pokazi da su pare manje vazne i dokazi da znas da cenis klub koji te je iznedrio i dao ti toliko toga u zivotu...pokazi da nisi pajac pol pogba