Kros i Anćeloti zabrinuli navijače, Asensio samo prvi u nizu?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 28.05.2023.
12:27
Izvor: Sportske.net

Nemac iskren...

EPA-EFE/Kai FORSTERLING
EPA-EFE/Kai FORSTERLING

Povezane vesti

Real Madrid bi tokom leta mogao da napravi ozbiljan rez. 

Marko Asensio je već obavestio upravu Reala da neće prihvatiti ponudu i da neće potpisati novi ugovor, te da će kao slobodan igrač tražiti novi klub od 1. jula.

Za njim bi mogli i Dani Sebaljos i Naćo Fernandes, koji takođe imaju ugovore do 30. juna i za sada nema naznaka da će potpisati nove.

Problem je što zvanično nove ugovore još nisu potpisali ni Toni Kros i Luka Modrić, kojima takođe ističu 30. juna. Nemac je priznao da čeka potez kluba.

"Što još uvek nisam potpisao novi ugovor? To je pitanje za klub. I ja bih voleo da znam, jer bih uskoro na odmor", rekao je Kros, a potom se osvrnuo na ostale igrače koji bi mogli da odu.

"Teško je reći šta će biti sa Asensijom, Naćom i Sebaljosom. Ne pričamo mnogo o tome. Od juče imam osećaj da stvari sa Asensijom ipak ne funkcionišu kako smo mislili. Što se tiče Danija i Naća, nemam ideju, možda samo neki svoj osećaj, ali zaista ne znam šta će se dogoditi", rekao je Kros.

Neuverljiv je bio i trener Karlo Anćeloti, koji pomenute i dalje smatra važnim članovima tima.

"Ako odu Asensio, Sebaljos i Naćo ostaćemo bez izuzetno važnih članova ekipe. Verujem da će sve biti poznato do poslednjeg kola, odnosno tokom naredne sedmice", istakao je Anćeloti. 

Ako odu Asensio, Naćo i Sebaljos, ko su potencijalne zamene? 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke