Kruna karijere - Još jedan Srbin kuca na vrata Premijer lige!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.11.2017.
15:48
Izvor: Sportske.net

Ostrvski fudbal mu nije nepoznanica ali je svojevremeno bio previše "zelen" da bi ostavio traga u Engleskoj. Da li je kucnuo čas za izlazak najveću moguću pozirnicu?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Srpska kolonija u Premijer ligi uskoro bi mogla da postane brojnija za još jednog člana pošto Totenhem razmatra kupovinu igrača koji je svojevremeno nastupao na Ostrvu.

"Pevci" su navodno zainteresovani za bivšeg fudbalera OFK Beograda i Crvene zvezde Duška Tošića (31) koji već dve i po godine sa velikim uspehom nastupa za istanbulski Bešiktaš.

Ekskluzivnu informaciju preneo je turski novinar Firat Gunajer koji prati dešavanja u Bešiktašu. Hunajer je saopštio da Totenhem želi Srbina u svojim redovima i da je spreman da plati 8 miliona evra za Zrenjaninca.

Kada se uzme u obzir da Duško Tošić igra u izvanrednoj formi i da je nezamenjiv šraf u timu Bešiktaša, koji pritom beleži sjajne rezultate u Evropi, ne čudi što klub kakav je Totenhem razmatra kupovinu srpskog reprezentativca.

Crno-beli sa Bosfora angažovali su Tošića u leto 2015. godine, nakon što mu je istekao ugovor sa Genčlerbirligijem, a valja podsetiti da je defanzivac pre sedam godina boravio na Ostrvu gde mu nije dat prostor za dokazivanje.

Duško Tošić je osim pomenutih klubova iz Srbije branio boje Sošoa, Verdera iz Bremena, Portsmuta, KPR-a, Betisa i Genčlerbirligija.

Sa Zvezdom, Sošoom i Verderom osvajao je trofeje u nacionalnim kupovima Srbije, Francuske i Nemačke, dok je sa Bešiktašom uzeo dve titule u Turskoj i pomogao ekipi da dođe na prag istorijskog uspeha - plasmana u eliminacionu fazu Lige šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bokibole
Sunday, 12.11.2017
16:19

dobar igrac,mozda je samo novinarska patka,ali ako je istina,mozda je MP potreban jedan iskusan stoper koji moze da igra i levog beka,i to vrlo dobro!

avatar
neme
Thursday, 09.11.2017
20:10

On ce zaigrati za Totenhem kad Liverpul bude prvak znaci nikad.Sto je mnogo mnogo je mozda probati medu Stokama Bormut C.P i tako taj rang

avatar
Ninoslav Krejic
Thursday, 09.11.2017
19:43

Lepo se on povratio mozda cak i bolji nego sto je bio

avatar
ViniciusJR
Thursday, 09.11.2017
19:19

Korektan...ne bas na nivou Totenhema, ali ima ekipa kojima bi legao kao budali samar.

avatar
marko030584
Thursday, 09.11.2017
19:15

U odlicnoj je formi, ali ako ste vec novinari, ispravite njegove godine. Ima 32, a ne 31. Mislim da mora da igra u prvoj postavi reprezentacije:Ivanovic - Tosic - Maksimovic - Kolarov nam je trenutno najjaca odbrama.

avatar
Filip MUFC
Thursday, 09.11.2017
18:31

Prijatno sam iznenadjen komentarima. Ocekivao sam da ce ga ljudi pljuvati, ali sasvim korektni komentari. Igra dobro i bas mi je drago zbog toga. Malo je veci zalogaj Totdza, ali sto kaze neko, WH bi mu bas lego.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 09.11.2017
17:21

Aldervejd, Vertongen plus Sancez i Fojt dva velika talenta koji mogu u prvu postavu. Dajer cesto igra stopera. Totenhemu ne treba novi stoper a i za Duska bi bilo greska. U Vest Hemu recimo mislim da bi bio najbolji stoper i u jos par tima u PL.

avatar
Z
Thursday, 09.11.2017
17:12

Mozda je smesno, ali imao je 2 odlicne sezonu i za rotaciju je sasvim ok i jeftino resenje

avatar
Tbr
Thursday, 09.11.2017
17:09

Dobar je Dusko ali u Turskoj, nema on bas kvalitet za Totenhem ili timove iz vrha engleskog fudbala, dobijao bi sansu na mecevima liga kupa i FA kupa, a u Besiktasu je bog trenutno...