Kruni se šampionski sastav Milana, potvrđen prvi odlazak!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 25.05.2022.
18:23
Izvor: Sportske.net

Kesi napušta "San Siro".

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Afrički fudbaler Frank Kesi ozvaničio je rastanak sa Milanom nakon pola decenije, samo tri dana pošto je bio strelac jednog od tri gola u ubedljivoj pobedi na gostovanju Sasuolu (3:0) kojom su "Rosoneri" stigli do Skudeta.

Kesi je član Milana pet godina, a kada je došao na "San Siro" upravo je zamišljen kao deo tima koji će klubu iz grada mode vratiti trofej u ruke.

"Ovo će biti moj poslednji ugovor sa "Rosonerima", iza mene je pet veoma važnih godina. Vratili smo Ligu šampiona i Skudeto. Uradio sam ono što su tražili od mene kad su me potpisivali. Nema boljeg načina da se pozdravite sa timom", naveo je Kesi.

Već mesecima unazad se zna da će reprezentativac Obale Slonovače pojačati Barselonu nakon što od 1. jula i zvanično bude bio slobodan igrač, a osim njega najbliži odlasku je i kapiten Alesio Romanjoli.

Videćemo šta će biti i sa golmanom Miranteom, Alesandrom Florencijem i Žuniorom Mesijasom, kojima takođe ističe ugovor sa nešto više od meseca dana, ali i Zlatanom Ibrahimovićem, koji je danas operisan u Lionu.

Kesi je prethodnih sezona igrao ogromnu ulogu u Milanu. Bio je uz Hakana Čalhanoglua glavni na sredini terena i bio je zadužen za izvođenje penala.

Pre Milana igrao je za Atalantu i Ćezenu, dok je u domovini nastupao za Stelu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke