Kulibali neće da bude "izdajnik" - London najbolja opcija?

Autor: Lazar Nikolić
subota 09.07.2022.
09:21
Izvor: Sportske.net

Senegealac ne bi da izneveri Napolitance.

 EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Juventus je ovog leta obigravao oko Napulja i nadao se dolasku jednog od najboljih štopera u italijanskom fudbalu, dugogodišnjem temelju odbrane Napolija Kaliduu Kulibaliju.

Međutim, kako tvrde italijanski mediji, od velike selidbe 31-godišnjeg Senegalca sa juga na sever Italije neće biti ništa. Kulibali ne želi da ostane na "Čizmi" ukoliko napusti Napulj. Ne bi da "izda" Napolitance čiji je postao idol posle osam godina provedenih na stadionu "Dijego Armando Maradona".

Sada je Čelsi video svoju šansu da angažuje snažnog štopera, "plavci" spremaju ponudu za Kulibalija, kome ugovor sa Napolijem ističe narednog leta. 

Tomasu Tuhelu neophodan je štoper nakon što su Antonio Ridiger i Andreas Kristensen napustili "Stamford bridž", a isto bi mogao da učini i Sezar Aspilikueta.

Podsetimo, juče su "plavci" završili Sitijevog defanzivca Nejtana Akea, a iz redova "građana" stiže i ofanzivac Rahim Sterling.

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen Premijer ligi. Posetite njihov sajt i pronađite dobitnu opkladu. Naš predlog, Čelsi završava u Top 4, kvota je 1.44.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke