Kulibaliju spremna zamena, Napoli čeka odgovor Čelsija!

Autor: Stefan Matić
subota 15.02.2020.
12:09
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Serije A spreman za letnju rekonstrukciju.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Napolitanci iza sebe imaju turbulentnu sezonu.

Anćeloti je napustio klub, igrači i stručni štab su se u jednom trenutku okrenuli protiv De Laurentisa da bi stvari "smirivao" Đenaro Gatuzo koji i nije poznat baš po mirnom temperamentu.

Napoli je trenutno na 11. poziciji Seriji A, Gatuzovi momci pobeđuju najbolje poput Intera i Juventusa, ali zato znaju da izgube od Lećea na svom terenu.

Italijanski mediji prenose da su Napolitanci pikirali Hermana Pecelu iz Fiorentine i Žeremija Bogu iz Sasuola.

Argentinac je jedan od boljih štopera, jasno da će "ljubičasti" tražiti dobar iznos, ali bi Napoli to mogao da pokrije izvesnim odlaskom Kulibalija.

Sa druge strane Sasuolo se sastao sa čelnicima Čelsija kako bi pregovarali oko brisanja otkupne klauzule koja važi samo za "plavce".

zeremi boga

Čelsi može otkupiti Bogu za deset miliona evra, Italijani žele da u potpunosti poseduju prava na igrača, videćemo šta "plavci" imaju na to da kažu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 15.02.2020
16:30

Boga je odlican , Pecela daleko od Kulibalija

avatar
Karambol
Saturday, 15.02.2020
13:57

Celzi treba da krene po Kulibalija

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 15.02.2020
13:35

Neka im ga daju ali u zamenu za Kulibalija, naravno uz nasu doplatu.

avatar
The KING (return)
Saturday, 15.02.2020
13:26

BOMB News, Celzi motri na Simeonea i situaciju sa Atletikom, kao sto rekoh popice Lampard otkaz na kraju sezone, uci u sukob sa Kepom i traziti njegovu prodaju moras biti ozbiljna budala za coveka sa IQ150....

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 16.02.2020
14:37

Brate Simeone je Murinjo 2 mozda cak i zatvoreni i prljavi fudbal forsira od Murinja.Ako bi dosao takav tip trenera unisten bi bio koncept afirmisanja mladh igraca iz akademije i forsiranje lijepe igre.Onda bolje da je Konte ostao koji je sto se tice defanzive i taktike doktor kao i kontra napada.Ovaj Celzi bi mogao voditi Poketino npr jer sve ovo sto sam opisao za Celzi ide uz njegov pristup fudbalu.

avatar
Carina_11303
Saturday, 15.02.2020
13:18

Zasto bi Celsi odustao od klauzule da vrati igraca koji pokazuje znanje i sposobnost za kikiriki pare i da ako ne zeli da ga koristi Lampard posle toga proda za visestruko vecu sumu?