Kuman ili Laporta? Jedan će morati da odustane i popusti!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 18.03.2021.
18:35
Izvor: Sportske.net

​Jedna od ključnih odluka!

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Svi u Barseloni su trenutno složni - Erling Haland i David Alaba, uz već dogovorenog Erika Garsije, neophodni su kao pojačanja i ostaju mete broj jedan i dva.

Ipak, problem bi mogao da bude izbor za još jednog napadača, rezervnog, jer Ronald Kuman i dalje insistira na Memfisu Depaju, dok Đoan Laporta smatra da je Serhio Aguero bitna karika u pregovorima sa Leom Mesijem. Scenario u kom bi mogli obojica da dođu eventualno je realan samo ako Haland ne dođe, i ukoliko odu i Antoan Grizman i Filipe Kutinjo, uz Martina Brajtvajta za koga sigurno neće biti mesta.

Kuman je, kako je otkriveno danas, lično nazvao Memfisa Depaja i zamolio ga da sačeka sa pregovorima sa ostalim klubovima, jer će insistirati i boriti se za njegov dolazak ukoliko ostane trener i naredne sezone. Za to je neophodno da Barsa preotme prvo mesto, odnosno da ukrade titulu Atletiku i osvoji Kup kralja.

S druge strane, Laporta smatra da je Aguero bitan jer može da donese golove sa klupe, takođe je besplatan, a usput je i Mesijev kum i mogao bi jednim udarcem da reši dve muce i sačuva kapitena.

Sve u svemu, Haland ostaje meta broj jedan, Depaj ili Aguero stižu kao plan B, ali ko će isterati svoje - Kuman ili Laporta?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke