Kuman ima crnu listu, ako preživi, ovo je nova Barsa!

Autor: Boris Jovanović
utorak 25.05.2021.
08:31
Izvor: Sportske.net

Holanđanin ima plan, ali prvo treba da ostane na klupi...

EPA-EFE/PABLO GARICA
EPA-EFE/PABLO GARICA

Povezane vesti

Ronald Kuman ne zna da li će ostati, ima godinu ugovora, mediji kandiduju nove trenere, posle Artete sada se Krojf koji bi trebalo da bude tehnički direktor vratio u modu, ali pitanje je može li da bez posledica raskine ugovor sa Ženšenom koji ističe u decembru. 

Laportina je poslednja, od Ćavija izgleda nema ništa, a Holanđanin bi na kraju mogao da ostane, mada je to i dalje malo verovatno.

Ono što je poznato je da i sam Kuman ima crnu listu igrača sa kojima ne želi da sarađuje ako bude bio i dalje trener. On je kroz redove rekao da Barsa nema dovoljno dobar tim i da neki fudbaleri nisu standard kluba.

Katalonski mediji su izbacili listu, u pitanju su Pjanić, Firmo, Brejtvejt, Umtiti, Trinkao, Puđ, Kutinjo. Uz to, ako stigne dobra ponuda mogu da odu Lengle, Serhi Roberto i Osman Dembele. Nikoga od ovih igrača nije doveo Kuman, u stvari on je konsultovan samo kod kupovine Seržinja Desta. 

Alba, Pike i Buskets u trenerovoj projekciji ostaju, a nedodirljivi su Ter Štegen, Arauho, De Jong, Pedri, povređeni Fati, napred pomenuti Dest i Grizman. I naravno Mesi, Kuman uz Aguera očekuje i Memfisa Depaja. Trener je, ako ostane spreman da veću šansu pruži mladima, Mingezi, Injakiju Penji i Moribi, a timu bi bili priključeni Niko Gonzales, Kolado i Konrad de la Fuente. 

Očekuje se da stigne i još jedan slobodan igrač, Erik Garsija povratnik iz Sitija, a Kuman ne odustaje od Vajnalduma.

Katalonski "Sport" piše da ako Ronald Kuman preživi ovu nedelju, ostaće trener jer Laporta ne želi da čeka.

Odbrojavanje počinje!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke