Kumanu nije odgovarao, a Ćavi ga želi nazad

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 10.11.2021.
12:15
Izvor: Sportske.net

Španac želi da osveži igru po bokovima.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Talentovani portugalski fudbaler Francisko Trinkao mogao bi već u januaru da se vrati u Barselonu, pola godine nakon što je prosleđen na jednogodišnju pozajmicu u Vulverhempton uz mogućnost otkupa na kraju sezone.

Kako prenose španski mediji, krilni fudbaler je po ukusu novog trenera Barselone Ćavija Ernandeza koji baštini igru po bokovima i smatra da bi povremeni reprezentativac Portugala mogao da bude pravi izbor.

Ove sezone se u dresu "Vukova" upisao svega jednom u strelce na osam utakmica, ali je zadovoljio kriterijume Ćavija i povratak na "Kamp Nou" ne bi bio iznenađenje.

Odlaskom Tinkaa u Vulverhempton, Ronald Kuman je koristio Seržinja Desta na poziciji desnog krila, ali se ovaj fudbaler nije snalazio u meri kakvu zahteva igranje u Barseloni.

Trinkao je stigao u Barselonu na leto 2020. godine nakon dobre sezone u Bragi i kod Kumana je dobijao šansu, ali je Holanđanin letos procenio da je selidba na pozajmicu pravo rešenje.

Osim Trinkaa, Barseloni je goruće pitanje napadača, koje nije rešeno očajničnim potezom da se u poslednjem danu prelaznog roka dovede Luk De Jong.

Povreda Serhija Aguera dodatno je zakoplikovala situaciju, a pa će to biti jedno od urgentnijih pitanja na "Kamp Nou".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke