Kun dolazi, ali kum Mesi odlazi u Buenos Ajres bez ugovora!?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 13.05.2021.
13:26
Izvor: Sportske.net

Dosta neizvesna situacija.

EPA-EFE/BIEL ALINO
EPA-EFE/BIEL ALINO

Povezane vesti

Mesiju dolazi kum u Barselonu. 

Serhio "Kun" Aguero je po pisanju španskih medija dogovorio saradnju sa Kataloncima. Argentinac dolazi iz Sitija kao slobodan igrač, ozvaničenje ćemo imati posle finala u Istanbulu. 

To nije kraj Laportinih planova. Velika želja jeste Haland, pominje velika kadrovska rekonstrukcija unutar tima. Želje su još igrači poput Mikela Merina, Kamavinge, Žoržinja i Memfisa Depaja. Želje su tu, ali čelnici Barselone još uvek nisu rešili problem ugovora Lea Mesija. 

Kapitenu ističe ugovor krajem juna meseca. Sada su dosta veće šanse da će Mesi ostati na "Kamp Nou" i u narednim godinama, a potom sledi i selidba u MLS. Po kraju sezone Mesija čekaju i reprezentativne dužnosti sa Argentinom. 

Njegova zemlja, uz Kolumbiju, je domaćin Kopa Amerika. Takmičenje kreće za mesec dana, Mesi i saigrači će odigrati premijerni meč prvenstva u Buenos Ajresu sa reprezentacijom Čilea. Prvenstvo traje mesec dana, tako da je moguće da će Mesi u jednom trenutku takmičenja nastupati i bez ugovora ako se nešto ne promeni uskoro. 

Naravno očekujemo da Mesi ostane u Barseloni, ali ništa nije sigurno dok se ne stavi potpis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke