Kurtoa najavio ostanak saigrača:"Nema šanse da ode", je l' ovo problem za Pereza?

Autor: Sportske Net
nedelja 06.06.2021.
13:30
Izvor: Sportske.net

On ipak ostaje...

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Golman Real Madrida Tibo Kurtoa podržao je svog saigrača iz kluba i reprezentacije Edena Azara. On je u rrazgovoru za španske medije rekao da Azara sigurno ostaje u Madridu. 

"Sto posto sam siguran da ostaje. Ne želi da ode, već da nastavi, ali i da se ne povređuje više i osvaja titule", rekao je Kurtoa i dodao:

"U Realu se stalno i za sve kritikuje. Bejl je bio kritikovan, pa je osvojio Ligu šampiona. Svi znamo da u Madridu postoji pritisak i kritika medija i navijača. Ali, Eden to može da podnese. Znam ga dovoljno dobro da to kažem. Još uvek može sve da promeni", jasan je Belgijanac.

Prve dve sezone Azara u Realu nisu ispunile očekivanja, jer su povrede i nedostatak forme uticali na to da ne ispuni očekivanja koja transfer od od 100 miliona evra nosi.

Međutim, Azar je jedan od najplaćeniji igrača u timu, stoga ukoliko bi on otišao, oslobodili bi se velikih troškova, a mogli bi i da ga solidno naplate, što bi otvorilo vrata dolasku Kilijana Mbapea. Ipak, ukoliko ostane ovo bi moglo da zatvori vrata Perezovoj opsesiji u vidu mladog Francuza, s obzirom na to da je koronavirus znatno oštetio budžet kluba, a igrači se ne prodaju, pa priliva s te strane i nema.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke