Kutinjo drži ključ, Barsa sprema formulu za savršenu zimu!

Autor: Milovan Longinov
subota 27.11.2021.
09:17
Izvor: Sportske.net

Katalonci će biti najaktiniji u zimskom prelaznom roku.

 EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona pokušaće na sve načine da se pojača u januaru, a izabrani igrač je - Feran Tores.

Juče smo preneli da je igrač dogovorio sve uslove sa Kataloncima, a danas su isplivale nove informacije i mogućnosti za realizaciju transfera. 

Katalonski mediji ističu da se Tores lično zahvalio Pepu Gvardioli što ga je doveo u Mančester Siti, ali da on vrlo dobro zna da se ponuda Barselone ne odbija i trener mu  je rekao da mu neće stajati na putu ako se klubovi dogovore. Tores je lud za prelaskom u Barsu i želi da je vrati na staze stare slave. Njegov dolazak mogao bi da znači i Barsino pomirenje sa odlaskom Osmana Dembelea koji je u poslednjoj godini ugovora. 

Sada je ostao taj teži deo posla, da Barsa postigne dogovor sa Sitijem, koji navodno zahteva čak 50 miliona evra. Tores je pre godinu dana stigao iz Valensije za 25 miliona evra i Siti traži dvostruko više za odlazak. Barselona nema taj novac, ali traži formulu da kroz rate dođe do neke cifre koja svima odgovara.

Ključ drži Filipe Kutinjo, igrač sa najvećim primanjima u Barseloni i klub će  po svaku cenu pokušati da ga proda na zimu. Problem je što niko ne želi Kutinja, naročito zbog njegove plate od 18 miliona evra. 

Jedini način da Barsa pronađe novac i da ima mogućnost da registruje Toresa jeste ako rastereti platni budžet, a uz Kutinja, mogao bi da ode i Umtiti, koji takođe ima ogromna primanja. 

Iako je Tores dogovorio sve detalje i poručio Sitiju da želi samo u Barsu, put do realizacije transfera biće težak, zato nas u narednim nedeljama očekuje još jedna transfer sapunica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke