Kutinjo "krši" datu reč i seli se u London?

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 03.04.2022.
17:40
Izvor: Sportske.net

Uskoro će morati da odluči.

AP Photo/Rui Vieira
AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Brazilski fudbaler Filipe Kutinjo igra sjajno u dresu Aston Vile. On je kao pozajmljeni igrač došao u Birmingem ove zime na pozajmicu iz Barselone.

Aston Vila ima mogućnost da na kraju sezone otkupi ugovor Brazilca za 40 miliona evra, ali još uvek nisu odlučili da li će to učiniti, navodno cifra je previsoka za Vilin budžet, pa se još uvek vaga da li toliko rizikovati sa Kutinjom.

Ukoliko Vila ispusti mogućnost da angažuje brazilskog veznjaka, to bi mogao da učini Arsenal, prenose mediji u Španiji.

"Tobdžijama" cifra od 40 miliona evra ne predstavlja bauk, ali se čini da su popunjeni na pozicijama u ofanzivi. Martin Odegard igra vrlo dobro ove sezone, dok su mladi Gabrijel Martineli i Bukajo Saka već postali lideri ekipe, ipak za igrača Kutinjove klase menadžer Mikel Arteta mogao bi da "izmisli" poziciju i tako dobije veliko pojačanje za narednu sezonu.

Ono što "kvari sreću" Arsenalu jeste izjava Kutinjovog agenta da bi njegov klijent u Engleskoj mogao da igra samo za Liverpul, Aston Vila je bila izuzetak zbog Stivena Džerarda, ali ostali klubovi su već nešto drugo, a možda se bivši Liverpulov as predomisli, spakuje kofere i ode na "Emirejts".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke