Kutinjo ostaje u PL, a igraće i Ligu šampiona?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 24.03.2022.
08:14
Izvor: Sportske.net

Brazilac dobio idealnu ponudu.

AP Photo/Rui Vieira
AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Filipe Kutinjo se vratio u formu i ponovo je aktuelan na tržištu.

Brazilac je zimus napustio Barsu pošto nije bio u Ćavijevim planovima, poziv je dobio od Stivena Džerarda i odlazak u Aston Vilu se pokazao kao pravi potez. Kutinjo je dao četiri gola i dodao tri asistencije na 10 utakmica, Aston Vila želi da ga otkupi za 40 miliona evra, ali je za taj novac dostupan i ostalim klubovima i to želi da iskoristi - Arsenal!

Ovo nije prvi put da se pominje Arsenal, Mikel Arteta ga  je želeo i letos, ali do dogovora nije došlo. Sada je dostupan, preporođen i sigurno da bi se uklopio u napadačku igru Arsenala, tu su i Saka, Odegor, Smit-Rou, pa je konkurencija velika.

Arteta će morati da se pojača u napadačkim linijama, zimus je ostao bez Obamejanga, na leto po isteku ugovora odlazi i Lakazet, što znači da će Arsenal morati da dovede barem dvojicu ofanzivaca.

Kutinjo takođe želi veliki klub, da igra u Ligi šampiona, a Arsenal trenutno drži stvari u svojim rukama na poziciji četiri. 

Ne treba zaboraviti i da je godina Mundijala, da Kutinjo nije bio standardan kod Titea kada nije igrao u Barsi, tako da će po svaku cenu želeti da ode. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke