Kviča Kvarackelija - ZAKLJUČAN!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 22.12.2022.
10:15
Izvor: Sportske.net

Zveri - odbijte, poručuje Napoli.

EPA-EFE/Riccardo Antimiani
EPA-EFE/Riccardo Antimiani

Povezane vesti

Fudbalski klub Napoli produžiće ugovor sa svojim napadačem Kvičom Kvarackelijom do 2028. godine, prenosi "Gazzetta dello Sport".

Zov evropskih velikana se čuje i bogat je, ali Napoli ne želi da potpadne pod miomiris novčanica, barem ne još uvek. Želeće, kada Kvičina cena dosegne nebesa, a to će se, ako ovako nastavi, dogoditi vrlo brzo. No, prvo je neophodno da gruzijski krilni fudbaler potpiše novi ugovor koji će udaljiti "zveri" od zacrtanog plena.

Nikome se ne žuri, kaže "Gazzetta", odnos između njegovog agenta Mamuke Džuhelija i sportskog direktora "partenopeija" Kristijana Đuntolija su odlični i veruje se da je čitava priča gotova. Biće to ugovor do 2026. godine, potpisan u nekom trenutku naredne.

Prema njemu, Kviča Kvarackelija zarađivaće duplo više nego trenutno i plata će mu na godišnjem nivou iznositi 2.400.000 evra, što je 50.000 evra nedeljno. Složićemo se, i poneki polovnjaci u Engleskoj imaju više. Ali, to je Napolijeva realnost i on je spreman da je prihvati, pa da kroz koju godinu krene da juri više ciljeve. Za ovu je jasno - Skudeto!

Kvarackelija je srećan u Napulju, zašto ne bi bio kada on igra fenomenalno, čitava ekipa takođe i u gradu vlada nikada veći optimizam da bi titula mogla da se vrati podno Vezuva posle 33 godine čekanja.

"Mi Gruzijci stavljamo svoju porodicu na prvo mesto. Isti slučaj je i ovde, u Napulju. Zbog toga se osećam lepo", rekao je Kvarackelija baš juče kada je bio u poseti svojoj zemlji gde je maltene nacionalni heroj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke