Lacio mora da prodaje, šta to znači za Sergeja?

Autor: Boris Jovanović
subota 22.05.2021.
09:45
Izvor: Sportske.net

Rimljani će probati da nadoknade gubitke nakon loše sezone...

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Kako stoje stvari, Simone Inzagi će ostati na klupi, potpisati ugovor do 2004. godine, ali on je izbegao da govori o eventualnom odlasku Milinković-Savića.

"Mesađero" danas piše da je jedan od skupljih igrača na prodaju, kako bi Lotito pokrio gubitke usled neigranja u Ligi šampiona.

Naravno, odmah se priča o Sergeju, njega je Konte stavio na vrh liste pojačanja, ali za Inter to je nemoguća misija. Kao i za druge klubove jer Rimljani ne pristaju na manje od 80 miliona evra, to niko neće ponuditi. Korea je na meti Liverpula, mada on nema neku veliku cenu, a klub će slušati ponude za Luisa Alberta i golmana Strakošu za koga se interesuju neki turski klubovi.

Ko bi mogao da dođe?



Na meti je novi čuvar mreže, Kranjo ili Golini, ali njih hoće pola italijanske lige, makar ona prva polovina tabele. Čuvar mreže Kaljarija je na meti i gradskog rivala Rome, dok je Golini iz Atalante meta Intera.

Uz to, Lacio je spreman da najviše ovog leta uloži u Naitana Nandeza, Urugvajca koji je na Sardiniju stigao iz Boke pre dve godine. Bivši kapiten mlade reprezentacije svoje zemlje je igrao na Mundijalu u Rusiji, i na Kopa Amerika, mnogi smatraju  da je vreme za selidbu u veći klub...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Saturday, 22.05.2021
20:02

H.Korea je rodjen za Inter. Taj nam treba kao i De Paul. Sa njima mi smo i dalje mocni.