Lacio odredio uslove za Sergejevu prodaju - Postoje dva puta!

Autor: Nemanja Janošev
petak 21.01.2022.
21:32
Izvor: Sportske.net

Vreme za odlazak je stiglo, ali da li će ga biti?

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić igra u odličnom ritmu ove sezone i priželjkuje se njegov transfer u veću sredinu.

Dvadeset i šest mu je godina, već nekoliko sezona je nosilac ekipe Lacija, a ove je eksplodirao. Kreativniji je nego ikad, golovi su takođe tu i utisak je da je vreme za iskorak. 

Navodno, prema pisanjima italijanskih medija, Mančester junajted je pokazao želju da ga dovede, posebno što stilom veoma podseća na Pola Pogbu koji će na leto otići. Ipak, aktuelna uprava ne želi da žuri pre nego što novi trener stigne u klub budući da ne znaju ko će to biti niti hoće li se SMS uklopiti u njegov sistem. 

Njegov agent Mateja Kežman i sportski direktor Lacija Igli Tare održali su sastanak u četvrtak u Rimu i složili se u jednom - Sergej će napustiti "nebeskoplave" samo ukoliko velika ponuda stigne na Olimpijski stadion. U suprotnom, Novosađanin će potpisati novi ugovor sa klubom.

Nesuglasice sa trenerom Mauricijem Sarijem su prošlost, Sergej ponovo igra konstantno i može se reći da Lacio bez njega ne može u ovom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke