Lampard rešio, 200 miliona funti ide ka Seriji A!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 19.03.2020.
23:10
Izvor: Sportske.net

Tri fudbalera na spisku "plavaca".

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Čelsi je počeo sezonu sa transfer-suspenzijom koja ih je uskratila za kupovinu na prethodno leto. Ban je kasnije umanjen te su "plavci" mogli da dovode igrače tokom januara, ali Lampardov tim ipak nije aktivirao to pravo.

Svi poslovi su odloženi za leto, "plavci" imaju ogromne resurs posle "štednje".

Engleski i italijanski mediji prenose da su tri fudbalera velika želja engleskog stručnjaka. To su Miralem Pjanić, Lautaro Martinez i Đanluiđi Donaruma.

Vezni igrač Juventusa deluje da se "zagubio" u nastavku sezone, Sari daje prednost drugim fudbalerima u centru terena. Spekuliše se da bi suma od 55 miliona funti bila dovoljna za bivšeg igrača Rome.

Pjanic Zjelinski

Lautaro Martinez je pak velika želja Barselone, ali bi mogućnost jeftinijeg transfera u vidu kapitena Arsenala moglo da promeni Setijenov transfer-spisak. Sa druge strane na golu "plavaca" deluje da će doći do značajnijih promena.

Kepa je izgubio svoje mesto startera, pred "Korona" pauzu Kabaljero je dobijao više šansi od svog mlađeg kolege. Milanove finansijske muke, ali i izostanak iz najboljih evropskih takmičenja bi mogao da ubrza odlazak mladog golmana.

Mladi golman se vrednuje na 50 miliona evra, videćemo šta će "rosoneri" i Mino Rajola reći. Spisak je optimističan, ali Abramovič je uvek znao kako da dovede najveće zvezde u svoj tim.

Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 20.03.2020
17:24

Donarumu pod hitno dovesti ako postoje sanse...pa decko ima 21 god i vec 4-5 sezona je prvi golman i naslednik Bufona u intalijanskoj reprezentaciji... a Pjanica treba dovesti jer ce ili Kante ili Zorzinjo otici ovog leta....Lautaro? njega ne treba dovoditi, treba Dembelea iz Liona koja je jeftinija verzija i decko koji vec par sezona igra odlicno, a ne Lautaro koji nema ni dve cele sezone da igra dobar fudbal..

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 20.03.2020
02:34

Da da da kako da ne, Real ce kupiti Kanea,KDB,Pogbu i Salaha i Mbappea...

avatar
НЕМАЊА
Friday, 20.03.2020
00:30

Lautaro i Pjanić su nažalost nerealni, s tim da je za Pjanića pitanje kako bi se uklopio. Po mom mišljenju on je malo bolja verzija Žoržinja. Što se Donarume tiče, lično smatram da je vrlo realno da on bude jedinica Čelsija od sledeće sezone.