Laporta i Arapi pronašli način da dovedu Nejmara, a Ćavi traži - Argentinca!

Autor: Milovan Longinov
utorak 08.08.2023.
16:45
Izvor: Sportske.net

Novi dan, nove vesti oko Nejmara.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Nejmar želi da napusti PSŽ i da se vrati u Barselonu, ali je taj transfer prilično neizvestan. 

Osim što Barselona ima problem sa finansijama i ne bi mogla da otkupi Nejmara, problem su i njegova primanja, ali i činjenica da Ćavi Ernandes nije zagrejan da dobije Brazilca.

Ćavi je prilično jasan u svojim idejama, nakon što je otpao Bernardo Silva, koji je preskup, tražio je Đovanija Lo Selsa, ali Đoan Laporta je poručio da je Nejmar pojačanje sa širom slikom i da ga uprava želi, bez obzira na izbor stručnog štaba.

Naravno, Laporta veruje da je Nejmar odličan marketinški trik, samo je veliko pitanje da li će uspeti i na terenu, kao na polju marketinga.

U svemu tome, Laporta je pronašao pomoć u Saudijskoj Arabiji, navodno, Arapi su odlučni da otkupe Nejmara, makar ga potom i poslali na pozajmicu u Barselonu i dobili ga kroz godinu ili dve?!

Detalji nisu poznati, ali je jasno da Arapi imaju novca da ga kupe od Pari Sen Žermena, za razliku od Barselone, samo je pitanje da li će proći ova "fora". Arapi su slično pokušali i sa Mbapeom, doduše, njega su želeli da dovedu odmah, sa garancijom da će narednog leta preći u Real Madrid, ali je Francuz odbio. 

Mnogo veći problem za Laportu je Ćavi, koji smatra da bi Nejmar svojim karakterom poremetio porodičnu atmosferu za koju se dugo borio da je napravi ovakvom kakva je danas.

Ćavi je bio Nejmarov saigrač i sasvim sigurno ga odlično poznaje, doduše, i ceo svet zna da Brazilac već nekoliko godina nije toliko posvećen fudbalu i da vodi neprofesionalan način života. 

Ćavi smatra da bi Lo Selso bio i mnogo jeftiniji, ali i da je potrebniji po svom profilu, jer mnogo podseća na Bernarda Silvu, koji će po svemu sudeći ostati njegova neostvarena želja. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke