Laporta isterao svoje, renoviranje konačno počinje!

Autor: Milovan Longinov
sreda 28.07.2021.
09:45
Izvor: Sportske.net

Predsednik Barse bio istrajan i to donosi rezultate.

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Đoan Laporta je sklonio Ilaiša Moribu, zapretio Osmanu Dembeleu, a Antoan Grizman takođe pristaje na smanjenje plate, dakle, konačno malo lepih vesti za navijače Barse.

Da krenemo redom - Ilaiš Moriba je sklonjen i zabranjeno mu je da igra i trenira za Barselonu B, sve dok ne potpiše novi ugovor. Prema poslednjim informacijama, ponuda koja je na stolu i koju Laporta  nije želeo da promeni, biće prihvaćena, te bi sjajni mladi vezista trebalo da se priključi pripremama Ronalda Kumana u Nemačkoj do kraja nedelje. 

Osman Dembele je takođe blizu obnove ugovora, pošto je ušao u poslednju godinu i trebalo bi da pronađe zajednički jezik do kraja leta.  

Antoan Grizman je postavio Barsi ultimatum - ili ostajem, ili se vraćam samo u Atletiko. Laporta je uzvratio da može da ostane ako potpiše znatno manja primanja, što je Francuz navodno spreman da prihvati. 

Tu su pozitivne vesti i kada  su u pitanju odlasci - Miralem Pjanić je sve bliži povratku u Juventus, verovatno bez obeštećenja, odnosno vraća se kao pozajmljen igrač. Barsi je važno da ga skine sa platnog spiska.

Još uvek se čekaju Samjuel Umtiti, Klemen Lengle, Martin Brajtvajt i Filipe Kutinjo, ako i njih četvoricu uspe da proda i skine ih sa platnog spiska, Laporta će biti pobednik leta.

Novi dolasci su to tada na čekanju, pa ni nema nekih značajnijih imena koja se povezuju sa Barsom. Zna se samo da Kuman želi još jednog veznog...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke