Laporta otkrio karte, Barsa kreće po Nika Vilijamsa?!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 08.07.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

Cena mu nije previsoka.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta izjavio je da su spremni da ponude dovoljno novca Atletik Bilbau za transfer krilnog napadača Nika Vilijamsa.

Supersonični Vilijams je apsolutni hit Evropskog prvenstva, ali ako ste zaljubljenik u španski fudbal, predispozicije koje sada demonstrira mogli ste da vidite i tokom minule sezone kada je sa Bilbaom došao do trofeja Kupa kralja.

Niko je proletos potpisao novi ugovor sa Baskijcima do 2027. godine uz cenu od 46.500.000 evra koliko iznosi njegova klauzula. Tako nešto nije problem za veliki broj klubova, s tim što je bilo pitanje može li Barselona, kao tim koji se vrlo interesovao za njega, to da plati.

Odgovor je, barem tako tvrdi Đoan Laporta - pozitivan. Barsa može da se suoči sa tim transferom.

"Sviđa mi se Niko, mnogo. Mogu da kažem da smo finansijski sposobni da to ostvarimo. To je rezultat posla koji smo uradili tokom godina ne bismo došli do ove tačke. Možemo da se suočimo sa transferom ovakvog nivoa", rekao je Laporta.

Sam Vilijams je pre nekoliko dana u intervjuu rekao da bi voleo da igra sa Laminom Jamalom i Pedrijem, ali u reprezentaciji nepominjući klupske veze. Istakao je da je srećan u Bilbau i postoje realni izgledi da on i naredne sezone igra za svoj dečački klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke