Laportin lukav plan, trio otpisanih za tandem iz snova!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 18.05.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net

Kakav posao!

@FCBarcelona/Twitter
@FCBarcelona/Twitter

Povezane vesti

Barselona želi da u narednu sezonu uđe jača za dvojicu najboljih fudbalera Valensije Karlosa Solera i Hozea Gaju, koji su u utorak bili u glavnom gradu Katalonije i sudeći prema reakcijama na fotografijama iskazali veliko zadovoljstvo budućim klubom.

Budući da je obojici igrača ostalo još godinu dana ugovora na "Mestalji", a prema pisanju "Mundo Deportiva" predsednik Barselone Đoan Laporta ponudio je na jučerašnjem sastanku trojicu fudbalera u suprotnom pravcu.

Reč je o Seržinju Destu, koji nije opravdao očekivanja nakon dolaska iz Ajaksa, Martinu Brajtvajtu kojeg su takođe povrede sprečile da iskaže na momente nesporan potencijal i naposletku Rikiju Puđu.

Razlog je što Barselona trenutno nema 70 miliona evra koliko Valensija traži za dvoja najboljih igrača ovog kluba.

Ostaje da se vidi kakav će odgovor na to imati Valensija, dok Soler i Gaja svakako neće imati ništa protiv da naprave iskorak u karijeri i načine korak napred.

Dok se čeka rasplet sa klubom iz "Mestalje" i dalje traje potera za Robertom Levandovskim, kojeg isključivo zanima Barselona, ali pošto ima još godinu dana ugovora sa Bajernom, pita se i nemački klub oko obeštećenja.

Kada je o odbrani reč, osim trija iz Čelsija, veliko interesovanje vlada i za Žila Kundea iz Sevilje, koji bi bio ogromno pojačanje uz viđenom Andresa Kristensena iz Čelsija.

Kada je o odlascima reč, najveći fokus je na Usmanu Dembeleu, kojem je Bajern ponudio četvorogodišnji ugovor i Frenkiju de Jongu, koji se dovodi u vezu za mančesterskim klubovima.

Barselona sezonu završava u nedelju uveče kada od 22h sata dočekuje Viljareal, polufinalistu ovosezonske Lige šampiona, ali i klub koji se grčevito bori za plasman u Evropu naredne sezone. "Žutu podmorinicu" jedino pobeda zanima, ali i Barsa želi trijumfalan završetak sezone pa predlažemo golove. AdmiralBet nudi kvotu od 3,25 da će oba tima postići gol u prvom poluvremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke