Laportina metla, devetorica odlaze, ovo bi mogla da budu tri pojačanja Barse, svlačionica čeka majstora!

Autor: Boris Jovanović
subota 10.04.2021.
09:53
Izvor: Sportske.net

Šta planiraju Katalonci?

Povezane vesti

Nije tajna, Laporta sprema velike promene, sa Kumanom ili bez njega. Holanđanin ima ugovor na još jednu sezonu, priča se da će ostati, ali njegovi planovi u prelaznom roku bi mogli da se izjalove.

Prema nekim informacijama, svlačionica ne želi njegovog zemljaka Vajnalduma, smatra da ima dovoljno mladih igrača koji bi mogli da dobiju šansu. Sa Depajom koji je takođe slobodan na leto je situacija drugačija, on može itekako da pomogne, tim pre što igra na više pozicija u napadu.

Barsa mora da otvori prostor za pojačanja, mada su priče o Halandu nemoguća misija.

Postoji navodno i lista igrača koji će morati da odu, predvodi je povređeni Kutinjo, ali on ima toliku platu da će teško naći angažman. Od ranije se zna da je Umtiti na listi za odlazak, on je odbio da napusti klub prošlog leta, a mesta neće biti za Brajtvajta, Alenju, Firpa, Pjanića koji je promašaj, Serhija Roberta i Mateusa Fernandeza. Od Dembelea zavisi, ako produži ugovor ostaje, u suprotnom probaće da ga menjaju, možda čak i za Nejmara.

Barsa ne želi Boatenga koji napušta Bajern, mnogo verovatnije je da stigne slobodni Erik Garsija iz Sitija, ili bolje da kažemo da se vrati u klub i pojača štopersku liniju.

Utisak je da treba osim budžeta za plate, smanjiti i broj igrača, od Kumana se traži da forsira mlade, a kako stoje stvari Mesi će ostati. I dalje se pominje Kun, ali je verovatnije da stigne Depaj.

Dosta igrača se vezuje za Katalonce, ali je recimo idealno rešenje za levog beka, mladi Mendeš iz Lisabona preskup, pominju se i neka jeftinija rešenja za štopera kao što je Davinson Sančez iz Totenhema, ali kako rekosmo, moraju prvo da se oslobode igrača, malo će biti prostora za dolaske, osim slobodnih fudbalera i eventualno Nejmara, što je najveća Mesijeva želja.

Da li su spremni da žrtvuju Dembelea?

Svakako, a od priča da će ponuditi Grizmana nema ništa, Francuz ostaje i naredne sezone. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 12.04.2021
17:20

Da je Pjanic tako dobar, zašto ga je Juve prodo? Pjanic je Barcin promašaj!

avatar
deki trbic
Sunday, 11.04.2021
11:39

NEKA MI NEKO OBJASNI ZASTO JE PJANIC PROMASAJ? DECKO IGRA DOBRO KOLKO JE NA TERENU. ODNOSNO KOLKO MU KUMAN DA SANSU DA IGRA ON JE MAX ISKOSTI...ALI GLAVONJA PRAVI TU PROBLEM xD