"Lav" će čuvati "Pevce" - Konte želi moćan Totenhem!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 24.05.2022.
09:16
Izvor: Sportske.net

Nadaju se da će pobediti konkurenciju za potpis Portugalca.

 EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABAGALA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABAGALA

Povezane vesti

Antonio Konte je jednostavan menadžer. Dođe u klub, osvoji šampionat i produži dalje. Ako je sa Juventusom, Interom i Čelsijem titula šampiona bila očekivana, osvojiti Premijer ligu sa Totenhemom, bio bi istorijski poduhvat za sjajnog stratega.

"Pevci" su polsednji put bili najbolji na Ostrvu davne 1961. godine i smatraju se apsolutno "luzerskim" klubom. Ipak, da nisu toliki gubitnici pokazali su u finišu sezone, kada su u poslednja tri kola nadoknadili -4 u odnosu na gradskog rivala Arsenal i plasirali se u Ligu šampiona.

Menadžer Antonio Konte i sportski direktor Antonio Paratići neće se zaustaviti na ovome, cilj za sledeću sezonu jeste približiti se Mančester sitiju i Liverpul i napasti titulu, ako je to ikako moguće.

U pomoć bi mogao da im priskoči jedan "lav". Kako prenose mediji u Portugaliji i Engleskoj Totenhem je zainteresovan za zadnjeg veznog Sportina, portugalskog reprezentativca Žoaa Palinju.

Sporting je već odredio cenu za svoju "zlatnu koku". "Lavovi" žele minimum 25.000.000 evra od prodaje 26-godišnjaka, uprkos klauzuli u njegovom ugovora, po kojoj je igrač slobodan za 60.000.000 evra.

Pored Totenhema za Palinju se raspituju još nekoliko vrhunskih evropskih klubova Atletiko Madrid, Napoli i Bajer Leverkuzen.

Pored Palinje, Totenhem planira da dovede još nekoliko vrhunskih fudbalera. Prioritet je otkupiti ugovore dvojice pozaljmljenih igrača, Romera i Kuluševskog, ostanak Harija Kejna i dovođenje levog krila, a mete su Kostić, Perišić, pa i Juveo Bernardeski.

Dibala je stara Konteova želja, spominje se i povratak Eriksena, kao i dolazak novog štopera, po mogućstvu Bremera iz Torina.

U subotu se igra Finale Lige šampiona. Pariz i stadion "Franucska" biće poprište velikog spektakla, Real Madrid i Liverpul igraće za najvredniji evropski trofej. AdmiralBet je spremio sjajnu ponudu posvećenu ovom velikom meču. Naš predlog je utakmica sa dosta golova, kvota na 4+ je 2,88.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke