Lazar Samardžić odbio dve ponude, evo šta čeka! Hoće li se strategija isplatiti?

Autor: Boris Jovanović
utorak 30.07.2024.
09:49
Izvor: Sportske.net

Koliko je Srbin daleko od transfera?

Andrija Sokovic
Andrija Sokovic

Povezane vesti

Lazar Samardžić čeka. U danu kada je Stahinja Pavlović stigao u Milano i dalje se provlače spekulacije o sudbini još jednog člana srpskih "Orlova".

Ono što je definitivno je da Udineze neće pristati na 15 miliona koje su ponudili "Rosoneri", traže 25, a odbili su i kusur u igračima, nisu im po volji ni Jasin Adli, ni Pobega.

Ali, sa druge strane, Samardžić je čvrst u odluci, odbio je i Lacio i Fenerbahče, želi samo u Milan. Njegov otac koji je i agent igrača traži proviziju od pet miliona evra, a naš fudbaler bi dobio petogodišnji ugovor.

Želi da igra u Ligi šampiona, ima ugovor sa Udinezeom do 2026. 

Prošle godine bio je na pragu Intera, sada je situacija drugačija, bez kontroverzi, Udineze je problem, a ne njegovi uslovi, odnosno menadžerska provizija. 

Zbog čega Milan insistira na Samardžiću?

Potreban im je igrač ofanzivnih karakteristika, dovoljno mlad da na njemu zasnivaju budućnost, ali i fudbaler koji ima iskustvo u Seriji A, neće mu biti potrebno prilagođavanje. 

U Milanu će primeniti strategiju čekanja, računaju na volju igrača koji nije puno motivisan da ostane u Udinama. Sa druge strane, Udineze ne može da računa na druge ponude, kako rekosmo Lazar želi samo u veliki klub, ali i da ostane u Seriji A. 

Iako neki tvrde da bi Lacio mogao da se vrati za sto, od toga nema ništa. Milan ima plan da proda par igrača. Adli odbija Saudijsku Arabiju, za Pobegu nema konkretnih ponuda, iako je bilo interesovanja ne samo sa Apenina, već iz PL. Na ostrvo bi mogao Nemac Tiav, a čeka se ponuda sa Istoka za Alžirca Benasera.

Šta je sa Lukom Jovićem?

Utihnule su priče o Feneru, sigurno neće biti prodat, ako ne dovedu zamenu, no čini se da je Ejbraham iz Rome preskup, a da Dortmund računa na Fulkruga, iako su "Milioneri" doveli Girasija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke