Legenda Ajntrahta traži kaznu za Kostića: ''Pre svega, da se izvini!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.08.2021.
20:23
Izvor: Sportske.net

Neočekivani razvoj događaja.

EPA-EFE/Alex Grimm
EPA-EFE/Alex Grimm

Povezane vesti

Veliki obrt dogodio se u poslednjim danima prelaznog roka kada je u pitanju status srpskog reprezentativca Filipa Kostića.

On je bio na pragu transfera u Lacio, izgledalo je da je sve završeno, a onda je sinoć stigla iznenađujuća informacija da od tog posla nema ništa, pa će Kostić ostati u klubu iz Frankfurta.

Međutim, sada je problem što je Kostić par dana ranije, prema informacijama nemačkog ''Bilda'' navodno započeo svojevrsni štrajk izostajanjem sa treninga, nezadovoljan što mu klub ne dozvoljava da realizuje transfer.

Taj njegov postupak se i dalje komentariše, a nekadašnji fudbaler Ajntrahta i legenda kluba Aleks Šur očekuje da će srpski reprezentativac biti kažnjen.

''Kazna nije dovoljna. Kao trener morate timu dati jasna pravila. Možda će Kostić sedeti na tribinama dve utakmice. Tada će se setiti da sa Srbijom želi na Svetsko prvenstvo. A za to mora da se dobro ponaša. Pre svega mora da se izvini!'', izjavio je Šur, a prenosi ''Bild''.

Srećom po Kostića, mnogo blaži komentar dao je sportski direktor kluba Markus Kroše.

''Naš posao je da osiguramo ekonomsku i sportsku stabilnost Ajntrahta iz Frankfurta. To je naravno takođe slučaj u ovom slučaju. Filip Kostić je dobar momak i odličan fudbaler. Uvereni smo da on može nastaviti da bude važan stub našeg tima u budućnosti'', istakao je on.

''Bild'' dodaje i da je Lacio želeo da plati manje od deset miliona evra, što je za Ajntraht bilo neprihvatljivo, a navodi se i da je Kostić ''svojim ponašanjem naneo veliku štetu klubu i timu''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke