Leo Mesi se oglasio u ekskluzivnom intervjuu i otklonio sve dileme!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 07.06.2023.
21:15
Izvor: Sportske.net

Ekskluzivni razgovor za "Sport" i "Mundo Deportivo".

Povezane vesti

Španski mediji "Sport" i "Mundo Deportivo" boravili su danas u domu Lionela Mesija u Parizu gde je Argentinac pričao o najnovijim informacijama povodom nastavka sopstvene karijere.

Danas se pojavila informacija da Lionel Mesi prelazi u Inter Majami i da se neće vratiti u Barselonu povodom čega je usledio intervju španskih medija sa njim.

"Zaista sam želeo, bio sam veoma uzbuđen što mogu da se vratim, ali nakon što sam iskusio neke stvari, nisam ponovo želeo da budem u istoj situaciji - da čekam da vidim šta će se dogoditi i da moja budućnost zavisi od drugo. 

Čuo sam da moraju da prodaju igrače ili da smanje njihove plate, a istina je da nisam želeo da prolazim kroz to, niti da preuzimam odgovornost za ono što ima veze sa tim.  Već su me optuživali za mnoge stvari koje nisu bile istinite za moju karijeru u Barseloni i već sam postao pomalo umoran.  La liga je dala 'zeleno svetlo' za moj dolazak, ali odluka da ne odem u Barselonu nije moja jer kako sam rekao, ne želim da prolazim kroz ono kroz šta sam već prolazio. Želeo sam ranije da donesem odluku, da okončam sve i budem miran, pre nego da o tome razmišljam tokom svog odmora", pričao je Mesi, a zatim otklonio sve sumnje oko svoje budućnosti:

"Doneo sam odluku da idem u Majami. Još uvek ga nisam zatvorio 100 odsto. Nedostaju neke stvari, ali odlučili smo da nastavimo tim putem. Ako stvar sa Barselonom ne uspe, odluka je da napustim Evropu, da izađem iz centra pažnje i razmišljam o svojoj porodici. Da li će tamo doći i Alba i Buskets? Mnogo stvari je rečeno - da idemo zajedno u Saudijsku Arabiju, da je sve gotovo... Ne, svako traži svoju budućnost. Znao sam šta će oni da urade (da napuste Barselonu), ali nismo se dogovarali. Ne znam šta dalje planiraju. Imao sam ponude i drugih evropskih timova, ali nisam ih ni razmatrao jer mi je ideja bila da odem u Barselonu. Sada želim da nastavim da pobeđujem, uživam iz dana u dan, sa istom odgovornošću, ali i sa više mira".

Govorio je malo i o odnosu sa Ćavijem.

"Pratio sam cele godine i želeo sam da Barsa pobeđuje, kao i svi navijači. I prošle godine, takođe. Mnogo pričam sa Ćavijem, takođe o nekim utakmicama, posle njih, o situacijama... Istina je da smo mnogo razgovarali otkako je on trener", kazao je između ostalog Lionel Mesi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke