Leonardo na oprezu, četiri moguće zamene za Mbapea, od najverovatnije do nemoguće misije!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 26.08.2021.
13:25
Izvor: Sportske.net

Kakve su solucije?

EPA-EFE/David Ramos / POOL
EPA-EFE/David Ramos / POOL

Povezane vesti

Odluka oko Mbapea se čeka, PSŽ odbija da proda Francuza, ali u Španiji su i dalje uvereni da će transfer biti ostvaren u poslednjem trenutku.

Parižani bi morali da nađu odmah zamenu i navodno je napravljena lista od četiri imena koja bi mogla da popune napad, ako Real isplati ogroman novac, oko 180-200 miliona za fudbalera "Svetaca".

Prvi na toj listi ostaje Ričarlison iz Evertona, velika želja kluba, smatraju da bi se idealno uklopio sa Nejmarom i Mesijem.

Međutim "Karamele" su čvrste u odluci da ne prodaju Brazilca. 

Drugo ime je Kristijano Ronaldo, ali on je u ovom trenutku bliži Sitiju. 

Treća meta je Hari Kejn, jer PSŽ bi bio spreman da plati odnosno preusmeri novac od Mbapea Totenhemu, teško je verovati da bi Livi odbio 180 miliona za kapitena kome je propao transfer u Siti. Kejn je želeo da ostane u PL, ali možda Poketino može da ga ubedi.

Na kraju, najmanje verovatno, astronomska ponuda za Salaha, koji bi uz Mesija i Nejmara bio centralni napadač i sigurno odveo klub na viši nivo.

Ali, da li je za neki od ovih transfera preostalo vremena, ako Mbape ode za vikend, može li PSŽ da reaguje tako brzo i da dovede novog igrača do kraja prelaznog roka, odnosno u poslednja 24 časa. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke