Leonardo specijalista, ko će biti pariska bomba poslednjih dana prelaznog roka?

Autor: Boris Jovanović
petak 20.08.2021.
10:23
Izvor: Sportske.net

Nije dosta?

CHRISTOPHE PETIT TESSON
CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Pariz čeka, kako pišu lokalni listovi, nešto se sprema, direktor Leonardo je specijalista za šokantne poteze na kraju prelaznog roka.

Brazilac krije karte, izgleda da će Mbape ostati, klub traži rešenja za Kurzavu, Kerera, Dagbu i Drekslera, a pominje se da bi mogao da ode i Danilo koji je otkupljen od Portoa.

Prošlog leta, Leonardo je u poslednji čak doveo Rafinju, Keana i pomenutog Danila, pre dve godine isto je učinio sa Kejlorom Navasom i Ronaldom.

Šta bi sada mogao da učini?

Pominje se Kamavinga kome ističe ugovor sa Renom naredne sezone, a priča se da će na adresu Milana otići ponuda koju ne mogu da odbiju za Tea Ernandeza. Levi bek je jedino što nedostaje "Svecima" da naprave drim-tim, ali do sada je Maldini odbijao bilo kakvu mogućnost da nekadašnji fudbaler Atletika i Reala bude prodat.

I na kraju Pogba. Ako ostane u Junajtedu, narednog leta kao slobodan igrač može da bira i tada bi verovatno krenuo put Madrida.

Pari Sen Žermen želi da ih preduhitri, plati obeštećenje za sjajnog vezistu i ponudi mu ogroman novac kako bi se vratio u rodni grad. Navijači su protiv, ali njih niko neće pitati. 

Do kraja pijace je ostalo deset dana, stigli su Ašraf Hakimi i slobodni agenti Ramos, Mesi, Vajnaldum i Donaruma, sa još jednim ili dva pojačanja ovo bi bio zaista nestvaran prelazni rok za Parižane. 

PSŽ igra protiv Bresta večeras, a Mesi neće debitovati, verovatno će biti u timu u poslednjem meču pre pauze kada Poketinov tim gostuje Remsu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke