Leva besan na Bajern zbog njega i želi da ode, spremite se za najjači trio ikada!

Autor: Milovan Longinov
sreda 13.10.2021.
08:16
Izvor: Sportske.net

Poljak je isfrustriran.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Robert Levandovski je besan na upravu Bajern Minhena i njegov odlazak na leto nije isključen!

Ovu vest preneo je danas na svojoj naslovnici pouzdani Bild i otkrio niz problema koji je odjednom izbio u prvi plan na relaciji Leva-Bajern.

Najpre, Levandovskom se nisu svideli javni istupi Hasana Salihamidžića o interesovanju za Erlinga Halanda i Poljak smatra da zaslužuje veće poštovanje u klubu. Bajern još uvek nije kontaktirao Pinija Zahavija oko obnove ugovora, ali i agent želi najpre da čuje mišljenje svog klijenta pre nego što se sastane sa upravom. Zahavi je navodno opušten u celoj priči, jer zna da je  Levandovski i pored toga što ima 33 godine i dalje jedan od najpoželjnijih napadača u Evropi, jer bi odmah po njega krenuli Mančester Siti i PSŽ!

Pepu Gvardioli je preko potrebna gol mašina, letos je propustio Harija Kejna, narednog neće dopustiti da propusti i Levandovskog. Takođe, i PSŽ će krenuti po novog napadača pošto je izvesno da će Kilijan Mbape napustiti klub i otići u Real Madrid. Trio Mesi, Nejmar, Leva? Pa, verovatno bolji nego ovaj sa  Mbapeom, jer Leva više podseća na Suareza, a znamo šta je radio trio MSN.

Dodatni problem u Bajernu jeste što uprava okleva da Levi da duži ugovor, jer se bliži sredini tridesetih, a Poljak želi ugovor do 2025. kada će imati 37.

Istovremeno Bajern se priprema na život bez Levandovskog, Haland je realna opcija i meta, ali i Adejemi koji je eksplodirao u RB Salcburgu. 

Levandovski je navodno bio frustriran nakon što je na meču protiv Grojter Firta prekinut njegov golgeterski niz, a Julijan Nagelsman je morao da ga smiruje posle utakmice. Poljak mu je rekao da ga igrači ne uključuju dovoljno u igru, a njegovi saigrači primetili su njegovo neraspoloženje i u narednim danima. Takođe, Leva je propustio druženje pre utakmice sa Frankfurtom koje je organizovao Manuel Nojer. 

Ako nas pitate, s obzirom na to da je ovo sve otkrio Bild i to ekskluzivno na svojoj naslovnici - ovde nema nazad, Leva će na leto napustiti Bajern...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke