Agent Leva zove Mesija, ali i "završava" Kimiha!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 21.05.2023.
23:40
Izvor: Sportske.net

Poljak jasan.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Robert Levandovski je po ko zna koji put naglasio da želi da se Lionel Mesi vrati u Barselonu.

Glasine o Mesijevom povratku i dalje ne jenjavaju, ali ta operacija neće biti nimalo laka. Barsa najpre mora da proda neke igrače, da smanji platni budžet kako bi mogla da posluje u granicama fer-pleja. Ipak, Levandovski nema dilemu da sve to mora da se realizuje na pravi način.

"Da, želim da igram sa Mesijem ovde, u Barseloni. On je potpuno promenio svoj stil igre u poslednjih nekoliko godina. Mnogo je lakše igrati sa fudbalerima koji toliko duboko shvataju fudbal kao Mesi", rekao je Levandovski.

Iako Mesi uskoro puni 36 godina, jasno je da bi mu Ćavi pronašao pravu ulogu i minutažu da bude svež i spreman na najvažnije izazove u sezoni.

Međutim, Levandovski nije samo zvao Mesija, već i bivšeg saigrača, Džošuu Kimiha, koji se od ovog vikenda povezuje sa Barsom.

"Šta bih rekao Kimihu ako ga budem zvao da dođe ovde? Da se isplati zbog svega, zbog života, kluba i atmosfere, sve je drugačije nego u Bajernu. Naravno, u pitanju su dva velika kluba, ali je ovde nekako sve drugačije, život, jezik, izazovi, iskustva...", istakao je Levandovski.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke