Leva se oprašta sa stilom pa ostvaruje san, pregovori gotovi brže nego ikad!

Autor: Milovan Longinov
subota 14.05.2022.
10:36
Izvor: Sportske.net

Poljak uskoro u novim bojama.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Robert Levandovski danas igra 99,99% svoju poslednju utakmicu u dresu Bajern Minhena.

Bild danas sve uverljivije tvrdi da je Levandovski doneo konačnu odluku o odlasku, a Pini Zahavi je već postigao sve uslove sa Đoanom Laportom, pa je transfer u Barselonu i više nego izvestan.

Bild piše da je Bajern spreman da pregovara i da će najverovatnije brzo prihvatiti ponudu Barse ako ona bude između 35 i 40 i da neće praviti problem oko odlaska.

Levandovski je takođe rekao Zahaviju da želi što pre da reši svoju sudbinu, prihvatio je smanjenje plate, jer mu je san da zaigra u Španiji. Bajern je već seo za pregovarački sto sa Barsom, tako da bi sve trebalo da bude završeno početkom prelaznog roka.

Njegov bivši agent Cezari Kučarski potvrdio je u jednom intervjuu da je Leva oduvek  želeo da se oproba u La Ligi.

"Levandovski je sa Bajernom osvojio sve moguće trofeje i to je sjajno, ali sada je došlo vreme za neke nove izazove. To je sasvim prirodna stvar u životu profesionalnog fudbalera. Od prvog dana kada je stigao u Bajern, čelnici kluba su znali da Leva jednog dana želi da zaigra u španskoj ligi i da je o tome oduvek maštao", rekao je Kučarski. 

Ne treba zaboraviti da će se Levandovski oprostiti sa stilom, kao "Zlatna  kopačka" Evrope, sa 34 gola u Bundesligi, pošto su iza njega Imobile i Benzema sa po 27. Zato je  pravi trenutak da se naplati kvote u AdmiralBetu da će Leva danas prvi pogoditi  na meču - 3,59 ili u bilo kom trenutku da će biti strelac - 1,44.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke