Kejn naleteo na "rampu", zaglavljen u Totenhemu

Autor: Filip Rodic
utorak 30.05.2023.
11:45
Izvor: Sportske.net

Totenhem je odlučan da se odupre pokušajima Mančester junajteda da potpiše Harija Kejna ovog leta.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Predsednik "petlova" Danijel Levi je uporan da ne proda kapitena Engleske rivalu iz Premijer lige, iako Kejnov ugovor ima samo 12 meseci do kraja. Spremni su da rizikuju da dopuste Kejnu da ode sa besplatnim transferom u leto 2024. nego da unovče sada, što bi dovelo klub u još veća previranja, piše "Dejli Miror".

Šef Junajteda Erik ten Hag učinio je Kejna metom jer žele da pojačaju svoj tim ovog leta, ali Sparsi ne nameravaju da posluju oko svog najboljeg strelca. Činjenica da bi Kejn mogao da bude slobodan igrač sledeće godine mogla bi da odvrati strane klubove da sada daju ogromne ponude i čini se vrlo verovatno da će ostati u Totenhemu najmanje do kraja sledeće sezone.

Totenhem sigurno neće odustati od zadržavanja Kejna izvan sadašnjeg ugovora, jer veruju da bi njegova lojalnost, plus i podsticaj da se približi rekordu u Premijer ligi (sada je samo 47 golova iza rekordnih 260 Alana Širera) mogli da ga ubede da ostane još duže.

Kejn, koji u julu puni 30 godina, takođe zna da bi sledeće godine mogao da bira svoje klubove kao slobodan igrač, kada bi, ako ipak odluči da ode, imao i izuzetno jak ugovor.

Kejn je govorio nakon što je njegov tim porazio Lids 4:1 poslednjeg dana sezone da nije posvećen svojoj budućnosti, insistirajući da sezona nije išla kako je planirano i da nije obraćao pažnju na spekulacije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke