Levi prekipelo, napušta Bajern, poručio Zahaviju da ga vodi u samo jedan klub!

Autor: Milovan Longinov
sreda 01.12.2021.
17:19
Izvor: Sportske.net

Poljak smatra da je vreme za novi korak.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Robert Levandovski je odavno dostigao sve što je želeo u Bajernu i želi novi korak u karijeri.

Možda je prelilo i to što nije dobio "Zlatnu loptu", iako to nema veze sa Bajern Minhenom, mislite da bi tako bilo i da je na primer igrač - Real Madrida?!

Upravo je madridski As danas plasirao ekskluzivu da Robert Levandovski želi da pređe u Real i da je svom agentu Piniju Zahaviju poručio da učini sve da mu omogući taj transfer.

Levandovski na leto ulazi u poslednju godinu ugovora, tada će imati 34 godine i ne bi bilo iznenađenje da Bajern prihvati da ga proda, naročito ako istovremeno krene po Erlinga Halanda. 

As piše o tome da nijedan napadač u Evropi nije ubitačan kao Levandovski i posebno ističe njegov način ishrane zbog kog je i dalje kao dečkić i u top formi i deluje da ispred sebe ima još sigurno tri, četiri godine vrhunskog fudbala.

As podseća da je svojevremeno Levandovski bio blizu Reala, nakon što je razneo Madriđane u polufinalu Lige šampiona 2013. godine, sa četiri komada. Ipak, tada je već sve bilo dogovoreno i on je prešao u Bajern Minhen.

Kasnije se redovno povezivao sa Realom, ali realno, Karim Benzema je igrao ubitačno kao što je i danas slučaj i nije bilo smisla da Levandovski i on dele minutažu.

SAda je situacija drugačija, ako je svakako Haland meta, znači da Real želi "devetku", doduše možda je to bio samo lukavi plan Florentina da ga ne otkupi Barselona.

Sve u svemu, Leva bi napustio Bajern, daleko je od novog ugovora i klub će morati da pristane da ga proda na  leto ako želi da zaradi od njegovog odlaska.

Još jedna idealna prilika za Real, zar ne? Ako dodamo to da Kilijan Mbape želi samo u Real i da će doći slobodan...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke