Levi premašio sve svoje granice, odbio astronomsku ponudu za Kejna!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 07.08.2023.
17:30
Izvor: Sportske.net

Nerealno...

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Hari Kejn želi da ode, ušao je u poslednju godinu ugovora sa Totenhemom, a Danijel Levi je odbio i poslednju ponudu od čak 100 miliona evra!

Brojni izvori iz Nemačke i Engleske preneli su identične informacije - Bajern Minhen je ispunio očekivanja i poslao je ponudu vrednu 100 miliona evra, u koju su uključeni i bonusi, ali je prvi čovek Totenhema odbio istu!

Ipak, isti izvori su preneli da to ne znači i kraj pregovora, Bajern je uporan, jer Tomas Tuhel zahteva Kejnov potpis, doduše u klubu su videli koliko je prošle sezone nedostajao pravi napadač. 

Bavarci neće odustati, ali neće ni preterivati u ponudi, smatraju da je 100 miliona i više nego dovoljno za igrača koji je ušao u poslednju godinu ugovora.

Pretpostavlja se da je Levi spreman da je prihvati, ali da odugovlači da bi izvukao još nešto novca i pustio Kejna pred kraj roka.

Problem je u tome što Totenhem i pored novca koji će imati, teško da će pronaći zamenu za Harija Kejna, što samim tim i znači da neće skoro igrati u Ligi šampiona. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke