Lice dana u Španiji - Kilijan Mbape!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 16.07.2021.
09:40
Izvor: Sportske.net

AS ima nešto da vam kaže.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Zvezda PSŽ-a i reprezentacije Francuske Kilijan Mbape sve se više dovodi u vezu sa Real Madridom, a njegov lik osvanuo je ovoga jutra na naslovnoj strani španskog AS-a.

Nije tajna da svetski šampion sa Francuskom želi da ostvari san i potpiše za kraljevski klub, a nasuprot tome PSŽ želi da mu ponudi ugovor koji mu ističe narednog leta.

Brznonogi fudbaler je još 10 dana na odmoru, koji je dobio po završetku reprezentativnih obaveza na Evropskom prvenstvu, a sudeći prema pisanju AS-a, nada se da će Real dodatno pritisnuti PSŽ kako bi se posao obavio već ovog leta.

Njegov stav je jasan, nema produžetka ugovora sa PSŽ-om, pa makar se po plati izjednačio sa prvom zvezdom tima Nejmarom.

Na "Parku prinčeva" su svesni da novac ovde ne pomaže, nesumljivo je da će i na druge načine pokušati da ga uklope u mozak respektabilnog tima koji prave ovog leta, ali fudbaler ne odustaje od svoje vizije.


Podsetimo, Pariz je ovog leta doveo Donarumu, Ramosa, Hakimija, Vajnalduma, ali kao što pisasmo u četvrtak, sreća ima i svoje naličje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke