Lijanko ispunio san, premijerligaš predstavio štopera

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 25.08.2021.
16:50
Izvor: Sportske.net

Stopama Dušana Tadića.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Brazilsko-srpski fudbaler Lijanko Vojnović i zvanično je predstavljen kao novi prvotimac Sautemptona sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor, potvrđeno je na sajtu kluba sa "Sent Merija".

U klubu sa juga Engleske su slavodobitno predstavili doskorašnjeg defanzivca Torina, koji je bio deo mlade reprezentacije Srbije, ali je odlučio da se karijeru nastavi u Brazilu.

Lijanko je na predstavljanju na "Sent Meriju" rekao da je jako srećan zbog transfera, te da mu je oduvek bio san da igra u Premijer ligi.

"Ovo je ispunjenje sna ne samo za mene, već čitavu porodicu. Odrastao sam u Brazilu, gde se fudbaler potpuno drugačije doživljava. Zatim sam prešao u Italiju i naučio dosta o taktici. San mi je bio da igram u Premijer ligi čvrst fudbal i za mene je engleski način igre perfektan", rekao je Vojnović za klupski sajt.

Podsetimo, pre Vojnovića, dres Sautemtpona je od srpskih igrača nosio Dušan Tadić, ali je on po isteku ugovora na leto 2018. godine odlučio da kao "free agent" pređe u Ajaks, čiji je u međuvremenu i kapiten postao.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke