Lingard i Mančester junajted - dokle?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 20.12.2021.
13:50
Izvor: Sportske.net

Šta dolazak Rangnika znači za Džesija?

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Džesi Lingard nezadovoljan je ulogom u ekipi i minutažom, ali u zimskom prelaznom roku neće napustiti klub, javlja "Atletik".

Iako su brojni britanski mediji preneli da će Lingard ove zime na sve načine želeti da napusti "Old traford", dolazak Ralfa Rangnika je promenio njegovu poziciju i engleski reprezentativac će želeti da pokuša da se izbori za mesto u timu.

Veoma aktivno se pričalo o njegovom prelasku u Njukasl, ali do leta, od toga neće biti ništa, kaže ovaj medij poznat po snažnim i pouzdanim izvorima informacija.  

On će tako imati priliku da napusti Mančester junajted bez obeštećenja budući da ulazi u poslednjih šest meseci ugovora, ali ukoliko bi prikazao dobru igru pod Ralfom Rangnikom u narednom periodu, uprava kluba bi mogla da se predomisli. Lopta je na njegovoj strani i on nema mnogo toga da izgubi prilikom ove borbe. Njukasl bi ga čekao, leto je vreme novih prilika, a on je u najboljim fudbalskim godinama.

Ove sezone nije startovao nijednom u Premijer ligi, nastupio je osam puta i često svojom igrom uspevao da napravi razliku i doprinese.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke