Lista se zna, ko sve odlazi iz Liverpula i za koga će biti stvoreno mesto?

Autor: Boris Jovanović
subota 22.05.2021.
10:41
Izvor: Sportske.net

Šta planiraju Redsi, mnogo izvesniji odlasci za "Enfilda"?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul će se osloboditi suvišnih igrača ovog leta. nema nikakve sumnje da će Klop nakon neuspešne sezone koja će oblike dobiti ipak plasmanom u Ligu šampiona, ako sutra savladaju Kristal Palas rasčistiti stvari u timu.

Odlazi Vajnaldum, Nemac je o Holanđaninu govorio biranim rečima, ali i priznao da od njegovog ostanka nema ništa, a iz veznog reda će klub napustiti i Šaćiri. Njega želi Murinjo u Romi, ali i nekoliko drugih klubova, Švajcarac je i dalje na ceni.

Nema mesta ni za Nabi Keitu koji nikada nije ponovio partije iz Bundeslige, napustiće Merzisajd, a priča se da pregovara sa Atletikom iz Madrida. Liverpul je podsetimo, već kupio Konateal iz Lajpciga za novu sezonu, pa je mala verovatnoća da će otkupiti Kabaka koji je na pozajmici iz Šalkea.

Navodno će Redsi slušati ponude za Manea, ali priče o transferu od 70 miliona u Dortmund, ako ode Sančo nisu realne. Klop bi za Senegalca tražio više od 100 miliona evra i to nema ko da plati. 

Od poznatijih igrača može da ode Oks Čembrlen uz pristojnu ponudu, ali i Minamino koga želi Sautempton. To su sve igrači koji su bili u drugom planu. I dalje Nemac nije načisto kakav će budžet imati, pominju se Pedro Neto i Neveš iz Vulvsa, ali i to su samo nagađanja. 

Novo lice bi mogao da bude Iv Bisuma, Malijac iz Brajtona, klub prati situaciju oko Bastonija iz Intera, ali to je teška meta.

Plasman u Ligu šampiona znači i najmanje 60 miliona više u kasi, pa je sigurno da bi u tom slučaju videli dva ili tri novac lica u timu, ali će Klop i dalje morati da se oslobodi igrača sa manjom minutažom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke