Liveprul "kopira" Junajted i "otima" mu pojačanje?

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 27.02.2022.
11:20
Izvor: Sportske.net

Nisu mogli da gledaju "skrštenih ruku".

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

U Liverpulu su prezadovoljni igrama najvećeg zimskog pojačanja Luisa Dijaza, koji je stigao iz Porta za oko 40 miliona funti. "Crveni" će poučeni ovim iskustvom ponovo gledati ka Portugaliji u letnjem prelaznom roku.

Ovoga puta meta Liverpula je, prema pisanju engleskih medija, napadač Benfike Darvin Nunjez. Juče smo pisali da je Mančester junajted bacio "pik" na raspucanog Urugvajca, a već danas se u borbu za njegov potpis uključio veliki rival.

Vest Hem je za Nunjeza Benfici nudio 40 miliona funti ove zime, ali su Portugalci tada odbili da prodaju svog najboljeg fudbalera. Liverpul je zasigurno spreman da ponudi i preko 50 miliona funti za Urugvajca, a navodno je Nunjez izrazio želju da pređe na "Enfild".

Urgvajac je na 29 utakmica u tekućoj sezoni postigao 23 gola, pogađao je mrežu protivnika i u Ligi šampiona i uskoro bi mogao da postane planetarno poznat fudbaler. Dolazak u Liveprul bio bi ogroman korak u njegovoj karijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 28.02.2022
12:06

Junajtedu su potrebna bar pet igraca umesto sadasnjih :stoper,defanzivni vezni,ofanzivni vezni,krilo i spic.Normalno uz novog trenera,valjda ce biti sposoban da vodi ekipu na drugojaciji nacin.Problem je sto kvalitetniji nece u Junajted zbog slabih rezultata i nedostatka ambicija.Junajted od startera mora raskrstiti sa Megvajerom ,Fredom,Pogbom,Rasfordom i Ronaldom.Uz onih koji sigurno odlaze (Marsijal,Lingard,Mata,Henderson,jedan od desnih bekova) nakupice se para za kupovinu ali ne poznatih nego mladih igraca koji ce dopar trener uspeti da razvije do velikih.