Liverpul ga skautira, fudbaler im se sam nudi!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 19.09.2022.
17:45
Izvor: Sportske.net

Potencijalno rešenje za probleme u veznom delu terena.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul nije nastupao ovog vikenda. 

Meč "redsa" i Čelsija je odložen zbog današnje sahrane kraljice Elizabete II. Pauza će definitivno prijati Klopovom timu koji igra ispod očekivanja a gledaćemo ih kroz dve nedelje u duelu protiv odličnog Brajtona. 

Jasno da će čelnici internacionalnu pauzu provesti radno, skauting skužbe nikada ne miruju - traže se januarske mete. Prioritet jeste vezni deo terena, a do rešenja bi se moglo doći veoma lako. 

Artur jeste pojačao centralni deo terena, ali teško da će se Brazilac zadržati duže od sezone na "Enfildu". Pominje se čak da bi i tokom januara mogao natrag u Juventus, posebno ukoliko "redsi" angažuju drugog veznjaka. 

Jedan od interesantnih meta jeste Žoao Gomeš. 21-godišnji Brazilac nastupa za Flamengo, defanzivni vezni je već neko vreme na skauting listi što je i sam prokomentarisao. 

"Liverpul je tim za koji bih igrao. Imam veliku želju da igram tamo. Igranje u Ligi šampiona je moj najveći san u fudbalu", izjavio je Žoao za ESPN. 

Gomeš je odličan u defanzivi, jedan je od akademaca kluba tako da ga navijači obožavaju. Videćemo da li bi mogao već u januaru da promeni sredinu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke