Liverpul gleda ka Madridu, hoće li Real odoleti napadu?

Autor: Aleksandar Golubović
petak 24.12.2021.
10:25
Izvor: Sportske.net

Francuz na meti "Crvenih".

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Fudbaler Real Madrida Eduardo Kamavinga velika je želja Liverpula u predstojećem prelaznom roku pošto engleski klub namerava da iskoristi nešto slabiju minutažu i podređenu ulogu nekadašnjeg veziste Rena u Madridu.

Ovu informaciju preneo je "El Nasional" ističući u prvi plan da je 19-godišnji Kamavinga ipak zadovoljan u Realu zbog daleko unosnijeg ugovora nego što je imao u Renu, ali je činjenica da ne može da dođe do izražaja u žestokoj konkurenciji.

U vezi sa tim pričao je i trener kraljevskog kluba Karlo Anćeloti, koji je podvukao da talentovani Francuz mora da shvati da pored sebe ima takva imena kao što su Luka Modrić, Toni Kros i Kazemiro, koji su najbolji na svojim pozicijama na svetu.

"Kamavinga i Valverde moraju da napreduju i razumeju da će oni preuzeti uloge lidera u budućnosti. Kamavinga ima ogroman kvalitet i talenat, ali mora još da uči i stiče iskustvo i znanje. Svaki dan koji provede na treningu je magistarska diploma za njega. Tek mu je 19 godina", poručio je trofejni stručnjak.

Sa druge strane, pisali smo da je Liverpulu na zimu neophodan lider Kamavinginih karakteristika i na fudbaleru je da odluči da li će engleski klub biti bolja sredina za razvoj od Madrida.

A o tome šta još možemo da očekujemo od Liverpula u narednom periodu, prvenstvene što se tiče napadačke trojke, mogli ste na pročitate u našem tekstu OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke