Liverpul konačno dobija vezu koja parira čuvenoj - Ćabi, Maskerano, Džerard!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 11.08.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Ovo su čekali!

EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul nije posebno aktivan ovog leta, ali ako završi najvažnije pojačanje, imaće ubitačan vezni red.

Kao što je poznato, Liverpul je intenzivirao pregovore sa Real Sosijedadom oko potpisa Martina Zubimendija i naredni dani biće ključni za njegov transfer. 

Zubimendijeva otkupna klauzula iznosi 60 miliona evra, Liverpul je spreman da je plati i čeka konačno igračevo "da". Sosijedad je ponudio vezisti novi ugovor, ali on nije ubeđen da je projekat u novoj sezoni dovoljno jak, jer je Robin Le Norman pojačao Atletiko Madrid, a Mikel Merino najverovatnije odlazi pošto je ušao u poslednju godinu ugovora.

Ukoliko Zubimendi pojača Slotov tim, Liverpul će imati paklen vezni red. Slot preferira formaciju 4-2-3-1, u kojoj bi Zubimendi i MekAlister igrali dva zadnja vezna, a ispred njih bi delovao Dominik Soboslaj. 

Navijači Liverpula kažu da bi to bio vezni red koji bi konačno mogao da parira Mančester sitiju i podseća na čuveni - Ćabi Alonso, Havijer Maskereno, Stiven Džerard. 

Osim toga, očekuje se da Liverpul pojača i odbranu, za sada nije poznato ko su mete, ali za početak bi Zubimendi bio odlična akvizicija, jer je jedan od najbolje ocenjenih vezista u La Ligi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke