Liverpul koristi situaciju i "krade" Čolu omiljenog ratnika

Autor: Nemanja Janošev
petak 09.07.2021.
09:37
Izvor: Sportske.net

Najavili su da neće biti velike trošadžije, ali ovo je prilika koja se ne propušta.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul namerava da ojača svoj vezni red posle odlaska Žoržinja Vajnalduma i brojna imena su u opticaju,

Spominjali su se Renato Sančes iz Lila i Florijan Nojhaus koji brani boje Borusije Menhngladbah, a sada je u prvi plan izašao jedan od najpouzdanijih vezista Evrope - Atletikov Saul Niguez.

Jedan od najomiljenijih igrača Dijega Simeonea, koji je, uzgred, juče potpisao novi ugovor sa klubom, mogao bi da napusti "Vanda Metropolitano" i uputi se ka "Enfildu". Cena? Svega 40 miliona evra, javljaju španski mediji.

U Atletiku su spremni da saslušaju ponude koje stignu u tom opsegu budući da je neophodan priliv posle pandemije koronavirusa. 

Saul je prethodne sezone igrao konstantno, ali nije započinjao svaki meč, niti svaki završavao. U proseku je na terenu provodio nešto više od 60 minuta na 33 utakmice u La ligi.

Utisak je da neće biti u prvom planu Dijega Simeonea nakon što ozvaniče transfer Rodriga De Paula. Argentinac će ih koštati 35 miliona evra, a prodajom Saula bi "pokrili" taj dolazak.

Njegov ugovor sa "jorgandžijama" važi do 2026. godine uz otkupnu klauzulu od 150 miliona evra, ali je Atletiko spreman da ga prosledi u drugu sredinu za znatno manju svotu novca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke