Liverpul našao pojačanje u Seriji A?

Autor: Lazar Nikolić
petak 15.04.2022.
21:58
Izvor: Sportske.net

Italijan je želja Jirgena Klopa.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Ekipa Liverpula još uvek je u igri za sva četiri trofeja u ovoj sezoni. "Redsi" su već osovojili Liga kup Engleske, a nadaju se titulama u FA kupu, Premijer ligi i Ligi šampiona, u  svim takmičenjima imaju realne izglede za to.

U međuvremenu, uprava kluba radi na pripremama za letnji prelazni rok. Nakon što jedogovoreno prvo pojačanje, fudbaler Fulama, Žoao Karvaljo, a skautiran hrvatski "vunderkid" Luka Sučić, večeras se pojavila informacija da je Liverpul zainteresovan za još jednog fudbalera.

Radi se o italijanskom reprezentativcu, članu Sasuola, Domeniku Berardiju.

Krilni fudbaler Sasuola navodno će biti dostupan u letnjem prelaznom roku, a za njegov transfer potrebno je izdvojiti oko 30 miliona evra.

Pored Liverpula za Berardija su interesovanje pokazali Arsenal i Lester iz Premijer lige i dva italijanska velikana Milan i Juventus.

Domeniko Berardi je u Sasuolu još od 2015. godine i sve ukazuje na to da će 27-godišnjak ovog leta napustiti klub i krenuti u novu avanturu. Ove sezone igra zaista impresivno na 28 utakmica postigao je 14 golova i zabeležio isto toliko asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke