Liverpul odbijen po treći put, Karager "poludeo" i javno prozvao klub

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 07.08.2023.
21:15
Izvor: Sportske.net

Ima pravo, zar ne?

 EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul i dalje pokušava da nađe zamenu za Džordana Hendersona i Fabinja, ali ne ide sve baš po planu, što posebno smeta Džejmiju Karageru.

Liverpul jeste doveo Aleksisa MekAlistera i Dominika Soboslaja, ali oni nisu zadnji vezni igrači, što je pozicija koja je odlascima Fabinja i Džordana Hendersona postala prioritet.

Prva meta je Romeo Lavia, ali je problem što je Sautempton odbio i treću ponudu Liverpula od 50 miliona evra. Džejmi Karager je kritikovao Liverpulovo cenkanje za ovog igrača, putem svog Tvitera.

"Ovo je ponižavajuće. Liverpul godinama sklapa poslove brzo i bez mnogo buke. Ako ne misle da igrač vredi 50 miliona evra, neka traže dalje, ako ga zaista žele, neka plate šta treba. Takođe, nije mi jasno zbog čega Liverpul ne krene po Kaiseda, jeste da je u pitanju mnogo novca, ali je klub zaradio mnogo od prodaja Hendersona i Fabinja", poručio je Karager. 

On je donekle i u pravu, jer je Liverpul potrošio oko 115 miliona evra za MekAlistera i Soboslaja, ali taj novac je i bio predviđen za rekonstrukciju veznog reda, zbog čega se dugo spekulisalo da će klub krenuti po Džuda Belingema, ali je odustao. Na tu sumu novca, Liverpul je zaradio oko 55 miliona od prodaje Hendersona i Fabinja u Saudijsku Arabiju i zato je Karager i pokrenuo pitanje oko Lavije.

Zapravo, problem je što Liverpulu zaista škripi na poziciji zadnjeg veznog, a sezona u Premijer ligi startuje za vikend...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke